Ontwikkeling & Beheer

Kwaliteit, innovatie en groei zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Wij zijn zelf geen kweker, maar samen met kwekers en leveranciers zijn wij voortdurend bezig met de ontwikkeling van het product. Omdat we werken met versproducten speelt techniek een grote rol in het dagelijks beleveren van onze klanten en de consumenten. De kwaliteit van de ingekochte producten is daarom erg belangrijk voor ons en om deze kwaliteit te behouden worden alleen de beste kwekers geselecteerd om de mooiste bloemen te leveren aan onze klanten.

Trends en ontwikkelingen

De bedrijfsprocessen worden continu aangepast aan de wensen en behoeften van zowel de bestaande als de nieuwe klanten. Hierbij spelen trends en ontwikkelingen een actieve rol waardoor er nieuwe markten benaderd worden met het bestaande product. Om goed in te kunnen spelen op de ontwikkeling van nieuwe concepten is kennis van de markt, voortdurende aanpassing, verandering en verbetering van de bloemen erg belangrijk.

De komende jaren richten wij ons nog meer op een optimale beheersing van de export en groothandel van bloemen. Door flexibilisering in de dienstverlening, de aanwezige kennis, moderne faciliteiten en innovatieve technieken zijn wij in staat ons nog verder te professionaliseren.

Onze kracht ligt voornamelijk bij de kennis van het totale handelsproces van de sierteelt. Door onze brede kennis en jarenlange ervaring wordt er op een zeer efficiënte wijze gewerkt en bedienen wij een breed segment van de markt, zoals:

– Grootschalige retail

Onze grootschalige retailklanten ontzorgen wij volledig. We nemen het logistieke en innovatieve proces van veredelaar tot consument uit handen zodat onze klant het beste product kan bieden tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Wij passen ons volledig aan, aan de wensen van de klant en leveren snijbloemen, boeketten en potplanten op locatie. We kennen de nieuwste trends en ontwikkelingen en informeren onze klant hier regelmatig over.

– Groothandel van bloemen

Wij voorzien onze klanten het hele jaar door van verse snijbloemen. We hebben daarom het hele jaar een breed assortiment aan bloemen. Uiteraard volgen we de laatste trends en ontwikkelingen. Samen met de kwekers, veredelaars én de klant brengen we graag nieuwe producten op de markt.